La fama és capriciosa. I s’havia fixat en un Tió gegant de Collserola. La creació artística d’una família de Barcelona fa ara tres anys era tot un èxit i atreia al llarg de l’any centenars de persones. Famílies i esportistes s’hi fotografiaven cada setmana, com es pot veure a Instagram amb l’etiqueta #tiotibidabo. El secret de l’èxit eren un gran tronc abandonat, un rostre somrient pintat a mà, una manta, una barretina… i sobretot un oportú missatge al tronc del costat suggerint usar aquesta etiqueta si el fotografiaves. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Día familiar y artístico! Si vienes al tibidabo hazte una foto con nuestro amigo y etiqueta con el siguiente hastag #tiotibidabo

A post shared by Pablo Muñoz (@pablo7cgp) on

Aquest Nadal, però, els excursionistes de Collserola no podran anar-lo a veure al turó de Sant Cebrià, al camí que surt de la gossera municipal. Va desaparèixer a principis de desembre, segons explica l’entrenador personal i corredor Enric Llinares. Consultat pel TOT Barcelona, el Consorci de Collserola nega que hagi estat desmantellat durant els treballs de manteniment de franges de prevenció d’incendis forestals que s’han fet a la zona, com sospitaven els visitants habituals. “No s’ha vist cap Tió, només una mena de petit pessebre o altar al Turó de la Maria que s’ha respectat”, indiquen fonts de l’ens públic.

La tesi més probable és que hagi estat víctima d’alguna acció vandàlica, que el deixés irreconeixible en arribar els operaris de neteja forestal. De fet ja havia rebut atacs en aquests tres anys. Sigui com sigui, el Tió del Tibidabo ha deixat fotografies d’allò més curioses, amb neu i amb sol, envoltat de bicicletes i de criatures. I qui sap si, aquest Nadal o el vinent, pot aparèixer un successor en algun altre punt de Collserola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te encontré 😂😍 #tiotibidabo #mtb #mtbiker #collserola #cycling #deacuteam #cagatio

A post shared by ~Αnt_fer~ (@ant_fer) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tió gegant del #tiotibidabo

A post shared by Guillermo (@guillermoov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caminant caminant… #súpertió #tiotibidabo #Collserola #ilusió #gransguies #patrons

A post shared by Anna Torres (@annatorres15) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa