Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com consultar totes les activitats d’estiu per a nens i joves a Barcelona
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania una nova plataforma on es poden consultar totes les activitats municipals d’estiu per a infants i joves. Aquesta iniciativa permet reunir en una mateixa pàgina web tota l’oferta de cursos i propostes diverses que es realitzaran durant els pròxims mesos en prop de quaranta equipaments diferents repartits per la capital catalana.

Propostes “variades i inclusives”

La posada en marxa d’aquest portal s’emmarca en la campanya municipal 100×1000 estiu, que té per objectiu acostar aquesta àmplia oferta estival de lleure a les famílies de la ciutat i, en concret, al col·lectiu de joves. En total, el consistori barceloní calcula que gairebé 323.000 persones podran accedir a les activitats previstes, que compten amb un finançament de prop de set milions d’euros, dins dels quals també es troben les partides destinades a ajudes econòmiques per a les famílies més vulnerables o amb rendes més baixes.

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, considera que les activitats proposades enguany conformen una oferta “variada i inclusiva” i destaca l’aposta municipal per incrementar no només el nombre d’iniciatives disponibles, sinó també el pressupost destinat a impulsar-les i subvencionar les famílies que ho sol·licitin.

Activitats per als refugiats ucraïnesos

Una de les novetats incorporades per aquesta edició és la inclusió de tota una sèrie d’activitats per als nens i joves ucraïnesos que van fugir de la guerra al seu país i que ara resideixen a la capital catalana. En aquest sentit, les famílies tindran garantit l’accés a les places en els cursos i propostes que sol·licitin i també rebran informació específica sobre l’oferta disponible en els diferents equipaments habilitats.

Consulta l’oferta

Per poder consultar tota l’oferta d’activitats municipals disponibles en els diferents equipaments de la ciutat durant els mesos d’estiu només s’ha d’accedir a aquesta pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa