Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aconsegueix fugir després de tres dies segrestada per la seva parella
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir a les 23 hores un home que havia segrestat la seva parella durant tres dies a casa d’ell. Fonts municipals han detallat que la dona va aconseguir fugir mentre ell parlava per telèfon, moment en què va agafar les claus i va marxar corrent. Tot seguit va començar una persecució pels carrers del barri del Raval (Ciutat Vella) en què ell l’amenaçava mentre intentava enxampar-la. La fugida va acabar a prop de la comissaria de la policia local a la Rambla, on l’agressor va ser detingut.

La dona va aconseguir fugir després de tres dies retinguda al pis d’ell. Tot va començar quan ella li va dir que el deixava pels maltractes que patia. Quan ella va anar a buscar les seves coses al pis de la seva exparella, el segrestador la va tancar amb clau, li va treure el mòbil i la va agredir amb un ganivet. Fonts municipals indiquen que la jaqueta va protegir la víctima i va evitar ferides greus.

La policia barcelonina investiga l’arrestat per maltractament en l’àmbit de la llar, amenaces i coaccions, segons ha informat a través de Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa