Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segon accident de moto en un dia a General Mitre
  • CA

Dia negre a la ronda General Mitre de Barcelona. Si aquesta matinada un motorista de 52 anys ha perdut la vida en xocar contra un cotxe que conduïa una dona de 28 anys que duplicava la taxa d’alcoholèmia, aquesta tarda hi ha hagut un altre accident.

Per fortuna, el conductor de la moto només ha quedat ferit greu. Els fets han passat a General Mitre a l’altura de la plaça Lesseps. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la Guàrdia Urbana. 

Amb l’accident d’aquest matí que ha costat la vida a un home de 52 anys ja són set les persones que han perdut la vida a la ciutat el 2021 amb aquest vechicle. En l’accident s’hi ha vist implicat un altre vehicle, un cotxe, que ha xocat contra la motocicleta. El motorista ha mort i dos dels ocupants del cotxe han resultat ferits lleus, segons ha informat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

El darrer accident mortal a la ciutat es va produir aquest estiu, el 7 d’agost. Aleshores un jove de 28 anys va predre la vida en un accident a la ronda litoral. La d’avui suma l’onzena víctima mortal en accident de trànsit a Barcelona aquest any.

Segons les darreres dades disponibles, durant els primers sis mesos de l’any la Guàrdia Urbana de Barcelona va intervenir en 3.334 sinistres amb víctimes a la ciutat, el 28,28 % més que els primers sis mesos de l’any 2020. Aquest augment tan significatiu es deu a la baixada de la mobilitat a la ciutat fruit de l’aplicació del Decret d’Alarma fins el 21 de juny i a les diferents restriccions que afecten a la mobilitat de persones i vehicles marcades pel PROCICAT. El primer semestre de l’any 2021 s’han produït un 29,85% menys de sinistres amb víctimes a la ciutat si el comparem amb el mateix període de l’any 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa