Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista en un xoc amb un turisme: la conductora anava beguda
  • CA

Un nou accident tràgic a Barcelona. Un motorista de 52 anys ha mort aquesta matinada, cap als volts de les 6.50 h a la cruïlla de la via Augusta amb General Mitre, a Barcelona.

La conductora del turisme, de 28 anys, ha donat positiu penal a la prova d’alcoholèmia amb un resultat de 0,64 mg/l en aire espirat, més del doble del límit permès. La dona ha quedat detinguda per delicte contra la seguretat del trànsit delicte d’homicidi imprudent, i ha estat traslladada a l’hospital en estat lleu. L’acompanyant del turisme, una dona de 32 anys, ha resultat ferida lleu.

Amb aquest accident ja són set les persones que han perdut la vida a la ciutat el 2021 amb aquest vechicle. En l’accident s’hi ha vist implicat un altre vehicle, un cotxe, que ha xocat contra la motocicleta. El motorista ha mort i dos dels ocupants del cotxe han resultat ferits lleus, segons ha informat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

El darrer accident mortal a la ciutat es va produir aquest estiu, el 7 d’agost. Aleshores un jove de 28 anys va predre la vida en un accident a la ronda litoral. La d’avui suma l’onzena víctima mortal en accident de trànsit a Barcelona aquest any.

Segons les darreres dades disponibles, durant els primers sis mesos de l’any la Guàrdia Urbana de Barcelona va intervenir en 3.334 sinistres amb víctimes a la ciutat, el 28,28 % més que els primers sis mesos de l’any 2020. Aquest augment tan significatiu es deu a la baixada de la mobilitat a la ciutat fruit de l’aplicació del Decret d’Alarma fins el 21 de juny i a les diferents restriccions que afecten a la mobilitat de persones i vehicles marcades pel PROCICAT. El primer semestre de l’any 2021 s’han produït un 29,85% menys de sinistres amb víctimes a la ciutat si el comparem amb el mateix període de l’any 2019.

Respecte el nombre de ferits, la xifra total augmenta poc més del 29% respecte el 2020 i disminueix un 31% respecte els primers mesos del 2019. En aquest sentit, El nombre de sinistres a la ciutat augmenta respecte el mateix període de l’any passat degut a la finalització de les restriccions en matèria de mobilitat, però disminueix en més del 30% si el comparem amb el primer semestre del 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Motorista barceloní. a octubre 16, 2021 | 13:35
    Motorista barceloní. octubre 16, 2021 | 13:35
    I el motorista segue que anava com solen anar els motoristes irresponsables, que son molts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa