Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un taxista perd el coneixement i fereix tres vianants al carrer de Balmes

Aparatòs accident amb diversos ferits al carrer de Balmes de Barcelona. Tal com ha avançat betevé i ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals, els fets han tingut lloc aquest dijous al migdia i han obligat a tallar el trànsit en aquesta artèria de la capital catalana.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el sinistre s’ha produït quan un taxista ha perdut el coneixement i ha envaït la vorera xocant amb el seu vehicle contra diverses motos que estaven estacionades i contra un cartell lluminós i destrossant una part de mobiliari urbà. Com a conseqüència de la col·lisió han resultat ferits tres vianants, entre es quals un menor d’edat. Tant les dues víctimes adultes com el conductor del taxi han estat traslladats a l’Hospital Clínic de Barcelona per part dels professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han acudit al lloc. Pel que fa al menor, els sanitaris l’han traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu del municipi veí d’Esplugues de Llobregat, on està sent atès per un fort cop al cap.

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona estan treballant en aquest moments a la zona per restablir com més aviat la circulació normal pel carrer de Balmes i la investigació per esclarir els fets continua oberta. Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de Barcelona. Per ara no han transcendit més detalls sobre l’accident.

Les tres cruïlles amb més accidents de trànsit

Les dades de sinistralitat del 2022 presentades el principis d’aquest febrer han permès al consistori barceloní identificar els punts més conflictius de la ciutat. Entre aquests, les cruïlles d’alguns dels carrers principals concentren pràcticament totes les mirades. El punt amb més concentració d’accidents és la ronda General Mitre, cantonada amb el carrer de Ganduxer, amb 20 sinistres registrats. El segueix de prop la cruïlla entre la Gran Via i el carrer de Comte Urgell, amb 19. La tercera cantonada més perillosa és la que es troba entre Aragó i Roger de Llúria, amb 15 accidents. Això sí, hi ha un punt que, tot i que no apareix a l’informa com una cruïlla, registra més accidents que aquesta última confluència. La Urbana ha anotat 17 sinistres a la Gran Via de les Corts Catalanes, 304.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a febrer 23, 2023 | 18:30
    JordiP febrer 23, 2023 | 18:30
    Vet aquí. El carrer que permet menys velocitat i obliga a més aturades, gràcies a l'enorme nombre de semàfors que l'adornen i a la substracció de dos víes al trànsit, és un dels que més accidents acumula. La llesta de la Sanz, que diu alló de "A menys velocitat, menys accidents", no té res a dir? Segurament pensa que "si és cert que a menys velocitat menys accidents, serà que a zero velocitat corresponen zero accidents", oi? Quins palurdos que tenim com a munícips, oiga!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa