Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acabada la primera fase de la transformació del carrer Cristóbal de Moura
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha conclòs aquest diumenge la primera fase de la transformació del carrer Cristóbal de Moura en un nou eix verd de la ciutat després de completar les obres de reurbanització entre els carrers Fluvià i Provençals, ha informat el consistori en un comunicat. El projecte vol convertir aquest carrer en un espai on l’arbratge i els espais de convivència, oci i salut siguin els protagonistes, i segons l’Ajuntament és un exemple del “model urbà que està desenvolupant el Govern municipal”.

La transformació de Cristóbal de Moura, en marxa / Ajuntament de Barcelona

La transformació de Cristóbal de Moura, en marxa / Ajuntament de Barcelona

Ha comptat amb un pressupost de 6,92 milions d’euros i s’ha treballat en un total de 17.000 metres quadrats per crear 3.500 metres quadrats nous d’espai verd. S’ha construït un espai enjardinat central de 26 metres d’amplada, amb voreres de 3,5 metres, un carril per a bicicletes i un altre per a cotxes, cosa que ha permès crear un espai per al gaudi dels veïns, les activitats socials i el joc infantil.

La transformació de Cristóbal de Moura continuarà a finals del 2020 / Ajuntament de Barcelona

La transformació de Cristóbal de Moura continuarà a finals del 2020 / Ajuntament de Barcelona

Després de completar aquest primer tram, l’objectiu es continuar amb la reurbanització del carrer fins a connectar el parc Central del Poblenou, la rambla de Prim i el parc del Besòs, creant un gran eix de 1,3 quilòmetres. El govern municipal està treballant en la redacció del projecte executiu de l’àmbit comprès entre els carrers de Josep Pla i Maresme, d’uns 16.300 metres quadrats, amb la voluntat de poder començar a executar-lo a finals de 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa