Absolt el jove de la dessuadora taronja arrestat per la Policia Nacional sense proves

Un jutjat de menors deixa sense càrrecs a quatre independentistes detinguts als aldarulls a Via Laietana

Un jutjat de menors de Barcelona ha absolt els quatre joves independentistes detinguts per la Policia Nacional el 18 d’octubre del 2019 després d’uns aldarulls a la Via Laietana per la sentència de l’1-O. El jutjat considera que no hi ha prou proves contra cap d’ells, entre els quals destaca el jove conegut per la dessuadora taronja, a qui cap dels agents va poder identificar durant el judici.

La Fiscalia demanava un any de llibertat vigilada per a cadascun per desordres públics i atemptat a l’autoritat amb instrument perillós. La Fiscalia els acusava d’haver llençat objectes contundents contra la línia policial davant de la Prefectura Superior de Policia, però ni les imatges ni els testimonis són clars, i per això el jutge els absol.

Més informació

Comentaris

  Pepista 21/06/2021 6:26 pm
  I ara que? Abúsde poder.
   Doctor Strangelove 22/06/2021 7:50 am
   Ara que es busquin feina i facin alguna cosa de profit. Doc.
    Jacks 22/06/2021 2:44 pm
    Si, els policies xorissos que es busquin feina. Només en trobaran uns adequada, traficants o atracadors. El fatxes feu fàstic, no ho veus cap de sigrany.
  666 22/06/2021 7:47 am
  EL VAN DETENIR i MALTRACTAR ILEGALMENT ! VAN FALSEJAR L'ATESTAT POLICIAL ! A la presó els xoriços Ñordos !
   Jacks 22/06/2021 2:42 pm
   Tres anys a la garjola i sense cobrar cap sou i segur que això s’arregla automàticament. Ara tots aquets xoriços legalitzats et poden culpar del que vulguin, et fan passar dos o tres anys putes fins que et jutgen, si tens sort i et toca un jutge normal (no fatxa) t’absol i ells tant panxos. A la trena una temporada i cap denuncia infundada.
  Anònim 22/06/2021 2:36 pm
  El fill de puta o fills que el va o van denunciar surten per rosites. El pobre noi ha passat un calvari per culpa de xorissos legals, ja ni ha prou, si ara siguesin ells el inculpats i els culpesin dels fets i els comdemnesin per prevaridificacio s’ ho pensarien dues vegades. Aquest abús policial s’ ha d’ acabar i sancionar, si no som un país tercermundista.

Nou comentari