Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
350 cotxes de luxe, ‘segrestats’ en un aparcament de Barcelona
  • CA

Uns 350 cotxes de luxe estan segrestats des de fa més d’un any a l’aparcament del Centre Comercial La Vila de Barcelona. Segons avança el diari ARA, la segona planta del pàrquing es va tancar després d’un incendi i les filtracions d’aigua constants i allà han quedat atrapats els cotxes, que el seu propietari no pot treure perquè l’empresa que gestiona l’aparcament, que té plets oberts amb la direcció del centre comercial i nombrosos clients, li reclama un deute exagerat per deixar-li recuperar.

El propietari és un multimilionari que col·lecciona Ferraris, Lamborghinis, Porsches, BMW, Mercedes i Rolls-Royce i que fa servir l’aparcament del Centre Comercial La Vila per guardar-los. Els vehicles fa un any que estan coberts amb plàstics i sobre un dit d’aigua esperant que la justícia resolgui la denúncia interposada pel client, que ha hagut de contractar seguretat privada per vigilar els cotxes 24 hores al dia.

Una situació surrealista

L’empresa que gestiona l’aparcament, que té caducada la concessió des de finals del 2020 i va subrogar de manera irregular a una altra companyia, es nega a retornar els vehicles fins que s’hagi pagat el deute. Té la llei a favor seu, però tant el multimilionari com desenes d’altres clientes han denunciat el propietari de l’empresa per coaccions i amenaces, ja que a última hora sempre reclama més diners per permetre la retirada dels cotxes.

La situació irregular de l’empresa va saltar als mitjans el mes de febrer després que una dona atropellés un vigilant de l’aparcament quan intentava treure el seu cotxe, que també hauria estat segrestat per l’empresa per un suposat deute de 4.000 euros. La dona, que està pendent de judici, va denunciar el propietari per coaccions i amenaces. Fonts del centre comercial denuncien que l’home que porta l’empresa gestiona l’aparcament sense permís –té una ordre de desnonament pendent d’executar– i que acumula denúncies similars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa