Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La 080 Barcelona aposta per la fusió de la “moda, innovació i tecnologia”
  • CA

Després de dos anys en què els grans esdeveniments han quedat tocats per la pandèmia, Barcelona recupera el pols i les cites imprescindibles tornen a la normalitat. Una d’elles, la 080 Barcelona Fashion, que es prepara per celebrar la seva 30a edició entre el 25 i el 28 d’octubre al recinte Modernista de Sant Pau. Tal com ha informat l’ACN, l’edició d’enguany és especial perquè es tornarà a celebrar amb normalitat després d’oferir passarel·les “digitals” durant dos anys. “Recuperem la presencialitat, aquesta és una notícia important”, ha celebrat la directora general del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Agnès Russiñol. Un altre tret important d’aquesta edició que ha destacat Russiñol és que l’esdeveniment de moda aposta per la fusió de la “moda, innovació i tecnologia”. La seva idea, ha afegit, és impulsar noves maneres de “mostrar col·leccions que vagin més enllà de les desfilades clàssiques”.

Per altra banda, hi haurà una desfilada de roba reciclada que s’ha batejat amb el nom de la ‘080 Reborn’. La moda que s’exhibirà és de Fermin+Gilles i s’ha fet amb elements que s’han recuperat de plantes de reciclatge i de botigues de segons mà. La iniciativa l’han impulsat l’Agència de Residus de Catalunya, el Consorci de Moda de Catalunya i Girbau LAB.

Una altra aposta important de la 080 Barcelona Fashion és que es farà una desfilada de la marca LR3 Louis R. Presentarà la seva nova col·lecció d’una manera que, tal com assegura l’organització, “canviarà la manera que s’entenen les desfilades de moda i la mateixa bellesa”.

En l’esdeveniment d’enguany es faran un total de 23 desfilades. El cartell està integrat per personalitats rellevants del món de la moda, marques i dissenyadors com com All That She Loves, Amlul, Avellaneda, Custo Barcelona, Dominnico, Eiko ai, Guillermina Baeza, Larhha, Lebor Gabala i Menchen Tomas, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa