Xiulada dels acampats a Cs per un acte a tocar de plaça Universitat

Carlos Carrizosa, Lorena Roldán i Carina Mejías s'han acostat fins la plaça per fer un míting

El dia de la visita de Felip VI a Barcelona ha començat agitat a la plaça Universitat. Al costat de l’acampada juvenil, representants de Ciutadans han reclamat que s’alliberi la plaça de les tendes al govern de la Generalitat. En assabentar-se, els estudiants s’han mobilitzat i han cridat consignes com “fora feixistes dels nostres barris” a tocar dels parlaments polítics. 

Roldán ha anunciat que el seu partit portarà l’acampada a la Junta Electoral Central (JEC) perquè la plaça Universitat és un “espai reservat per la campanya” i els concentrats estan fent que els partits no puguin “fer-la servir”. També ha denunciat que  “ni Colau, ni Torra ni Sánchez facin res” per posar fi al que considera una ocupació “il·legal” de l’espai públic i ha alertat que els manifestants fins i tot podrien “impedir l’accés als col·legis” el 10-N. 

També han desplegat una pancarta des d’un balcó de l’edifici de la Gran Via que tocava a l’acte del partit taronja. El missatge era, de nou, “fora feixistes”. Aquesta vegada, però, “dels Països Catalans”.

Per la part de Cs, s’hi han presentat la líder a Catalunya, Lorena Roldán; els diputats al Parlament, Carlos Carrizosa i Sonia Sierra; i la candidata al Congrés dels Diputats, Carina Mejias. Entre els joves, cada vegada s’han sumat més veus que no han deixat de protestar durant els parlaments de Cs. “Li diuen democràcia i no ho és”, han insistit.

En acabar de parlar, la comitiva de Cs i els acampats s’han apropat cara a cara, separats pels guardaespatlles del partit, i s’hi han estat un minut cridant consignes contràries. La més inteligible ha estat la dels acampats “nazis no”.

Seguidament, quan els representants de Cs marxaven, els manifestants han avançat també en direcció Besòs per la Gran Via al crit de “fora, fora”. Durant aquest moment, també s’ha vist un altre candidat a entrar al Congrés, Nacho Martín Blanco. Al seu costat, els joves cantaven “no sois nada sin la coca”.

 

Més informació

Comentaris

    Quinto Máximo 04/11/2019 1:22 pm
    La podrida JEC no els hi va dir res quan en uns anteriors comicis vàren tenir una carpa amb els seus colors dos mesos abans de celebrar-se. Ves que no siguin la mateixa merda.

Nou comentari