Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Xavier Trias anirà al 28M amagant les sigles de Junts

“Puigdemont m’ha dit que faci el que em doni la gana”, deia el candidat Xavier Trias davant dels empresaris del Círculo Ecuestre. I sí, l’exalcalde de Barcelona per CiU es presentarà a les eleccions del 28M amb un perfil tan propi que amagarà les sigles del partit que li donarà empara: ‘Trias per Barcelona’ serà el nom de la seva candidatura, tal com ha anunciat Trias en una entrevista al programa Més324. De fet, no ha estat una sorpresa. En la seva conferència inaugural, les sigles del partit del president a l’exili ja estaven prou amagades.

“No anirem sota el nom de Junts”

Però Trias ha estat especialment clar: “No és que amaguem les sigles, és que no anirem sota el nom de Junts. La meva candidatura es dirà Trias per Barcelona, el nom oficial, i dins d’aquesta candidatura hi haurà gent de Junts, espero que gent del PDeCAT i tot un ventall de gent que completarà la candidatura”. El candidat, al qual moltes enquestes ja li donen la victòria tot i que el punt de partida són els 5 regidors que ara té Junts per Barcelona, ha justificat que el seu nom sigui el protagonista de la llista electoral perquè “vull ser pal de paller, crec molt en aquesta teoria, al voltant d’uns s’ajunta gent que no pensa igual, però que tenim molt clar què volem per a la nostra ciutat. Tot alcalde lluita perquè hi hagi benestar a la seva ciutat, i hi ha diferents maneres de fer-ho”, ha argumentat Trias al Més324.

A l’espera del PDeCAT

Mentrestant, el PDeCAT demana a Trias concreció sobre la candidatura abans de donar-li suport. Tal com ha explicat el TOT Barcelona, el partit que lidera David Bonvehí s’ha posat de límit una setmana per tancar un acord. I de moment, un dels requisits es compleix: “No volem donar suport a una llista que estigui emmarcada per Junts per Catalunya, perquè no és la filosofia de l’Ara Pacte Local”. Però a més, el PDeCAT vol concreció: la “fotografia final” de la seva candidatura: el nom, les persones que la configuraran i la campanya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: almogaver.cat a març 21, 2023 | 15:01
    almogaver.cat març 21, 2023 | 15:01
    La Sra. Aguilera, com de costum, emmarca uns fets, i després els interpreta com ella vol o voldria que fos. Primer de tot,(al meu entendre)l'afable Sr. Tries, Va posar diàfanament clar el seu suport a laMHPP. Sra. Laura Borràs, perseguida com ell mateix, fa uns anys,; el seu total suport sense fissures. Per altra part, el Sr. Tries, al meu entendre, no amaga en absolut el nom de Junts per Catalunya. Perquè ell mateix i nos, estem: "Junts X Catalunya" Altra cosa és que a causa del carisma i experiència del Sr. Tries, vulgui fer la seva candidatura exactament com ell veu i preveu per una Nova i Esplendorosa Barcelona ixent. La família li dona Déu, però el Sr. Tries, als seus amics i col·laboradors, els encolleix ell personalment. Això, només ho poden fer polítics d'una gran influència i personalitat, i popularitat. Respecte a PdCat, els hi dona una generosa i potser, última oportunitat de no ser irrellevants i formar part d'un noble engranatge per Catalunya, en lloc de quedar-se com residualspartits-comparsa (" Regionales" d'en Martin V illa) de costellada, panxes contentes i prestamistes de Pactes de Retro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa