Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Enganxada televisiva a crits de Josep Bou durant una tertúlia
  • CA

El president del grup del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha protagonitzat una enganxada televisiva al programa Opina Youth, de Teve.cat. El regidor barceloní hi va assistir convidat per participar en la tertúlia en què representants de joventuts o de partits –amb o sense representació parlamentària– discuteixen sobre temes diversos.

En la mateixa tertúlia participava Adrià Julià, candidat a les primàries de Força Catalunya per la demarcació de Tarragona. Bou i Julià, membre del partit nacionalista Força Catalunya, impulsat per Santiago Espot, s’enganxen després de les crítiques al PP i a la presència de policia i exèrcit espanyols a Catalunya. “Sóc bomber, bomber, bomber; i tu ets incendiari, incendiari i incendiari”, li etziba Bou.

Tot seguit el president dels populars al consistori exclama “ja està bé!” i li reclama “que no cridi més” i “que calli”. Conscientment o no, Bou repeteix el crit que va fer Santiago Espot fa anys a Canal Català dirigint-se a Juan Carlos Segura, un tertulià que havia criticat la figura de Lluís Companys.

“Si hem de cridat, crido encara més fort, jo!”, exclama finalment el regidor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa