Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls i Saliente, els candidats humanistes el 26M
  • CA

L’humanisme ha tingut presència a la campanya de les eleccions del 26M. Diversos candidats han apostat per propostes basades en aquest pensament, que considera l’ésser humà com el valor suprem. en un article publicat al portal municipals.cat. Van ser els alcaldables de la CUP, Anna Saliente, i de Barcelona pel canvi-Ciutadans, Manuel Valls, els que van posar sobre la taula propostes humanistes. 

L’ex primer ministre francès va plantejar la creació d’una oficina d’atenció a la comunitat gitana. Valls es va reunir amb representants de la comunitat durant la campanya, intentant trencar amb el seu passat com a ministre d’Interior francès, quan va expulsar milers de gitanos del país. Membres de la seva candidatura afirmaven que ell era “la millor opció per als gitanos”.

Saliente, que finalment no ha aconseguit representació a l’Ajuntament, reivindicava un humanisme radical “de veritat i la sobirania popular, per canviar  i millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes de la ciutat, perquè deixin de ser la joguina dels poders fàctics”, tal com recull municipals.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa