Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls recorda el pacte de Collboni i Colau com a premonició del que tornarà a passar
  • CA

L’ex-primer ministre francès i candidat a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha recordat que l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, va investir el 2015 l’actual alcaldessa, Ada Colau, amb qui va governar uns mesos, i ha augurat que ho tornarà a fer després de les eleccions per pressions del secretari general del PSOE i president del govern espanyol. “Ahir van governar junts i demà Pedro Sánchez, perquè vol governar amb Podem, demanarà una altra vegada a Collboni de donar suport i formar govern amb Colau”, ha pronosticat en declaracions als mitjans a la Sagrera. Valls ha assegurat que representa “el canvi real” i ha animat els barcelonins a votar per acabar amb el “desastre” de l’actual consistori

En un acte amb simpatitzants i veïns, el candidat de Barcelona pel Canvi-Cs ha emplaçat els ciutadans a “reflexionar i votar” i ha insistit que els comicis d’aquest diumenge determinaran “el futur de Barcelona”. Valls ha promès “una ciutat segura, ben gestionada, oberta i que recuperi el seu lideratge econòmic, social i cultural” i ha advertit que les eleccions també decidiran l’esdevenir de la ciutat “per la resta d’Espanya i Europa”. Per això, ha preguntat als electors si volen una Barcelona amb “més inseguretat, menys economia i empreses, menys llocs de treball i una ciutat deteriorada” o bé la capital “alegre, oberta i que tothom s’estima”. “Si no volen continuar amb la senyora Colau, tenen un vot únic que representa el canvi: el meu”, ha sentenciat.

També s’ha erigit com a vot útil perquè la ciutat no “caigui en mans del separatisme” i del cap de llista d’ERC, Ernest Maragall, ja que la seva candidatura “estima Barcelona, Catalunya i Espanya”. “Voleu fer fora Colau? Voteu Valls. No voleu el separatisme? Voteu Valls”, ha reblat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa