Valls: “No era tan fàcil passar d’ex primer ministre francès a Espanya”

Defensa que ha fet "història" | "Vam salvar Barcelona", declara

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona Manuel Valls ha admès que els resultats que va obtenir van ser “molt dolents”. Tot i així, ha defensat que el pas de ser ex primer ministre francès a venir a Espanya “no era tan fàcil” i que ha fet “història”. “Això també és Europa”, ha declarat en una entrevista a Hoy por hoy, de la Cadena Ser

“No era tan fàcil, malgrat haver nascut a Horta, que el català sigui la meva llengua materna i conèixer molt bé Barcelona”, ha afegit. Valls ha remarcat que es quedarà quatre anys al consistori perquè és la “responsabilitat” que li han “donat” els barcelonins. Sobre la seva decisió de donar suport a Colau, que ha acabat amb el trencament amb Cs, ha justificat la seva decisió perquè ha evitat que Maragall sigui alcalde. “Vam salvar Barcelona”, ha ressaltat.

A més, s’ha referit a la tensió i els insults a la plaça Sant Jaume quan passaven els regidors de l’Ajuntament al palau de la Generalitat, que han provocat retrets entre ERC i comuns, i ha dit que “justifiquen encara més” la decisió d’investir Colau. 

Comentaris

    albert 20/06/2019 12:09 pm
    Com que no ? Amb la colla de babaus que hi ha .... Encara et faran ministre

Nou comentari