Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls fitxa el coordinador dels joves de SCC per a les eleccions municipals

Manuel Valls ha fitxat el coordinador dels joves de Societat Civil Catalana, Fernando Carrera. Cinc membres de Ciutadans estaran en els deu primers llocs de la seva llista. Es tracta dels regidors Paco Sierra, que ocuparà el cinquè lloc i Marilén Barceló, que serà la número sis les conselleres de districte Noemí Martín, número vuit i Julia Barea, número 10, i la número dos, Mari Luz Guilarte.

El número set és per al director de seguretat de TMB i mosso d’esquadra, Òscar Benítez. De SCC també ha fitxat l’historiador Carlos Silva, que ocuparà el número 18 de la llista. L’escriptora Núria Amat, que estava a totes les travesses, també ha entrat a la llista, en el número 21. 

Un altre dels fitxatges ha estat el de Pedro Vargas Heredia, tècnic en el departament d’assessoria jurídica de la Unió de Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, i que ocuparà el número 17. L’ex primer ministre francès mira d’allunyar-se així de les expulsions de romanesos que va portar a terme durant el seu mandat a França. Valls ja va reunir-se amb associacions gitanes.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa