La candidata oficial de Valents a l’Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, considera que l’independentisme és “xenòfob” i d'”extrema dreta”. Així ho ha assegurat en una entrevista al programa Cafè d’idees, en què ha assegurat que no tornaria a repetir el “gest responsable” que va fer Manuel Valls investint Ada Colau per evitar un alcalde independentista.

Parera, que el dia de la presentació de la seva candidatura va assegurar que VOX és un aliat democràtic amb el qual no tindria inconvenient de pactar, ha assegurat que ERC és un partit “profundament xenòfob” amb tot allò que fa referència a Espanya, i sobre Junts l’ha descrit com “un partit d’extrema dreta”.

Sobre el Govern que encapçala Pere Aragonès, Eva Parera ha afirmat que “s’ha saltat la llei perquè ha fet un cop d’estat”, tot demostrant “actituds d’extrema dreta”, en referència a la immersió lingüística “El Govern està dient que no vol aplicar una assignatura més de castellà, això no és discriminació? No és extrema dreta?”, es pregunta.

Valents veu VOX com un aliat

Si bé Manuel Valls ja va iniciar un gir molt evident cap a posicionaments més a la dreta en termes socials i nacionals, des que Eva Parera pilota el partit a la ciutat, l’estratègia de combat ideològic per captar vots de l’extrema dreta que també busca VOX i en part el PP s’ha accentuat. De fet, focalitzarà la seva campanya a lluitar contra l’independentisme i contra Colau: “Passarem de l’autarquia independentista a la Barcelona oberta, espanyola i europea”, ha promès, per assolir “una Barcelona que deixi enrere els CDR i els okupes”.

Sobre un pacte amb VOX, Valents és molt clar: “Estem a les antípodes de VOX, no volem desmantellar les autonomies, però que jo sàpiga VOX no ha trencat l’ordre constitucional. Si vol assumir el nostre programa per a la ciutat, serà benvingut, no tanquem portes a ningú”. A més, Parera insisteix en la necessitat de fer un front comú constitucionalista, una crida que no obté resultats i que, d’altra banda, arimtèticament fa inviable una majoria sense comptar amb ERC, Comuns i PSC, els tres principals grups del consistori en aquest mandat.

Justament, ahir es feia públic un sondeig d’Electopanel que dona a Valents 2 escons al Parlament en cas de celebrar-se eleccions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Valenta ignorància a juny 01, 2022 | 10:23
    Valenta ignorància juny 01, 2022 | 10:23
    Quina gent tan patètica, Déu meu... Amiguis de Ciudadanos i Vox anomenant feixistes als que no pensen com ells. Vaja, als que pensen i punt.
  2. Icona del comentari de: mala pecura a juny 01, 2022 | 10:24
    mala pecura juny 01, 2022 | 10:24
    la parera aquesta, realment està molt afranconada, deu fer mans i mànigues per tenir la seu a mingorubio
  3. Icona del comentari de: ton c. a juny 01, 2022 | 10:41
    ton c. juny 01, 2022 | 10:41
    aquets de valents que son, el relleu del Valls, qui us paga la festa?
  4. Icona del comentari de: Ricard a juny 01, 2022 | 11:33
    Ricard juny 01, 2022 | 11:33
    Deu ser l'efecte mirall.
  5. Icona del comentari de: Fran BCN a juny 01, 2022 | 13:46
    Fran BCN juny 01, 2022 | 13:46
    Sisi molt Valents, però ho feu tot en castellà i voleu pactar amb Vox, el votant catalanista no indepe fugira de vosaltres, feu feu....

Nou comentari

Comparteix