Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vaga de fam d’un barceloní per la independència
  • CA

Un barceloní de 50 anys arriba aquest dilluns al setè dia de la seva segona vaga de fam. La primera la va fer l’any 2016 i ara hi torna, i la fa “estricta”, sense prendre glucosa. “Només bec aigua”, assegura.

Raventós ha portat les seves reclamacions aquest dilluns davant del Parlament de Catalunya i té pensat acudir cada dia a un punt diferent de la ciutat, on hi hagi organismes implicats en la gestió política del país, com ara la plaça Sant Jaume.

Com ha avançat avui el Nació Digital, Raventós reclama que s’emeti a TV3 el documental La mentida, un documental sobre la veritat. “S’ha d’emetre en horari de màxima audiència, per trencar la censura que hi ha sobre el fet que el Procés és una trampa”, explica en conversa amb el TOT Barcelona.

Segons la seva tesi, l’Estat està esperant el moment adequat per deixar de “fingir” que no vol el referèndum pactat i donar-hi curs perquè l’independentisme el perdi. “L’any 2014 no el volien, però ara saben que la gent està cansada del processisme i que han aconseguit que la gent es preocupi per coses com la fugida d’empreses”, argumenta. Per això, creu que se silencia el documental del qual ell és coguionista, que “desmunta el referèndum d’Escòcia, que es va perdre perquè els mateixos Alex Salmond i Nicola Sturgeon ho van provocar”. “Aquí desmuntem personatges com Carles Puigdemont, Oriol Junqueras o Gabriel Rufián”, afegeix.

També reclama que es dissolgui el Parlament i que “no es presentin els partits processistes perquè el poble pugui fer una DUI ben feta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa