Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Urtasun menysté el feminisme d’Artadi i el contraposa al de Colau
  • CA

El candidat d’En Comú Podem, Ernest Urtasun, ha obert un debat sobre feminisme celebrat aquesta tarda a l’Ateneu del Raval carregant els neulers contra la número dos de JxCAT a l’alcaldia de Barcelona, Elsa Artadi. Concretament, Urtasun ha retret les paraules d’Artadi que assegurava que tenia un altre concepte de feminisme que el d’Ada Colau, candidata a la reelecció a l’alcaldia per Barcelona dels comuns. 

“Quan Elsa Artadi diu que el seu feminisme és contrari al d’Ada Colau és perquè els governs on és JxCat han retallat un 30% les partides d’igualtat, mentre que l’Ajuntament de Barcelona ha doblat les places en pisos d’acollida per a víctimes de violència masclista”, ha sentenciat. 

Al debat hi participaven Almudena Rodríguez, Marta Junque, Nati Veraguas i Neus Pociello, activistes i líders del moviment feminista. Urtasun ha volgut així confrontar les dues visions polítiques del feminisme. Per una banda, la concepció del centre-dreta i la dels comuns que es comprometen a utilitzar com a referent a Europa les polítiques de gènere de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa