Urtasun menysté el feminisme d’Artadi i el contraposa al de Colau

El candidat d’En Comú Podem carrega contra la candidata de JxCAT

El candidat d’En Comú Podem, Ernest Urtasun, ha obert un debat sobre feminisme celebrat aquesta tarda a l’Ateneu del Raval carregant els neulers contra la número dos de JxCAT a l’alcaldia de Barcelona, Elsa Artadi. Concretament, Urtasun ha retret les paraules d’Artadi que assegurava que tenia un altre concepte de feminisme que el d’Ada Colau, candidata a la reelecció a l’alcaldia per Barcelona dels comuns. 

“Quan Elsa Artadi diu que el seu feminisme és contrari al d’Ada Colau és perquè els governs on és JxCat han retallat un 30% les partides d’igualtat, mentre que l’Ajuntament de Barcelona ha doblat les places en pisos d’acollida per a víctimes de violència masclista”, ha sentenciat. 

Al debat hi participaven Almudena Rodríguez, Marta Junque, Nati Veraguas i Neus Pociello, activistes i líders del moviment feminista. Urtasun ha volgut així confrontar les dues visions polítiques del feminisme. Per una banda, la concepció del centre-dreta i la dels comuns que es comprometen a utilitzar com a referent a Europa les polítiques de gènere de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari