Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trias ja fa campanya oficial per JxCAT
  • CA

L’exalcalde de Barcelona Xavier Trias té gairebé tots els números per encapçalar la llista de JxCAT a Barcelona. Gairebé tots, perquè si no té cap rival en unes primàries, tot indica que ho serà. Té el suport de la direcció nacional, el suport de la federació de Barcelona i també comença a tenir una agenda en què participa en actes públics. Ahir mateix, l’Agència de Comunicació Intermèdia el va convidar a protagonitzar la xerrada “Barcelona, progrés ecomòmic, progrés social”, a l’Hotel Gallery de la ciutat i amb “clients i personalitats” convidades per l’Agència.

Presentarà el candidat a Granollers

I aquest dimecres Xavier Trias és un dels participants de la presentació del candidat dels Junters a Granollers, Juntament amb Jordi Turull i Meritxell Budó.

Fonts del partit consultades pel TOT Barcelona donen per fet que Trias farà l’anunci i que no hi haurà rivals rellevants en unes primàries. Però pel que fa als terminis, tot i que Trias havia explicat que es posicionaria durant el mes d’octubre, sembla que l’anunci es materialitzarà a mitjans de desembre i serà ell mateix qui faci l’anunci a la militància. Trias va deixar de militar al PDeCAT fa unes setmanes, ja que tenia la doble militància amb JxCAT.

Des que el maig passat Elsa Artadi va anunciar que deixava la vida política que s’ha produït un ball de noms sobre el possible cap de cartell de Junts a la capital del país, però el nom de l’exalcalde ha estat el més potent. De fet, tant Neus Munté com Jordi Martí es van oferir a liderar la llista -si Trias no ho feia-, i també l’exconseller Josep Maria Argimon es perfila com el número dos de l’exbatlle. Sobre la taula, el repte de “ser el partit més votat”, amb una llista que el mateix Trias configuraria. Actualment JxCAT té a Barcelona 5 regidors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No votaré a novembre 22, 2022 | 14:46
    No votaré novembre 22, 2022 | 14:46
    Definitivent tampoc es podrà votar a Junts: mantenen al traïdor Jordi Sànchez dins el partit i posen a aquesta mòmia de cap de llista. Quin desastre. No votaré.
  2. Icona del comentari de: ciutadà a novembre 22, 2022 | 15:54
    ciutadà novembre 22, 2022 | 15:54
    Aquí els polítics estan en campanya permanent.
  3. Icona del comentari de: Lleida a novembre 22, 2022 | 15:54
    Lleida novembre 22, 2022 | 15:54
    Endavant Xavier t'ho mereixes i BCN guanyarà amb tu.
  4. Icona del comentari de: Ja pot fer campanya Trias que no serà alcade a novembre 22, 2022 | 17:53
    Ja pot fer campanya Trias que no serà alcade novembre 22, 2022 | 17:53
    Primer perquè als corruptgents crispadors amb el mal rotllo que transmeten no els votarà ni les iaies. Segon perquè després d'abandonar el Govern amb el vot de 3000 militants a sou no poden esperar que ERC els donés suport.
  5. Icona del comentari de: On és la xon Borràs? a novembre 22, 2022 | 17:56
    On és la xon Borràs? novembre 22, 2022 | 17:56
    Fa moltes setmanes que està desapareguda, que es troba bé? Potser té un atac d'angoixa pel judici de corrupció d'aquí poques setmanes?
  6. Icona del comentari de: Miren a novembre 22, 2022 | 18:07
    Miren novembre 22, 2022 | 18:07
    Error. Tries és el passat. Recordo quan va guanyar les eleccions, incrèdul amb la Colau, i quan aquesta amb l'oportuna ajuda del racista Valls, es va quedar amb la plaça. La pataleta de Tries no tocava per molt emprenyat que estigués pel muntatge de falses notícies. Em va decepcionar. No, Tries no toca. Junts té altra gent més valuosa com pot ser Argimon, i ben segur algú més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa