Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trias denuncia que fa “2.500 dies” que s’espera la reforma de la Rambla

2.500 dies esperant la reforma de la Rambla: la indignació dels veïns i comerciants és comprensible“. Amb aquesta frase el candidat a l’alcaldia de Barcelona Xavier Trias denuncia que faci tant temps que s’espera la reforma al carrer emblemàtic de la ciutat. “Barcelona necessita un canvi”, afegeix Trias. L’alcaldable de Trias per Barcelona ha remarcat avui a través d’un vídeo que “no és tolerable que Colau i Collboni es plantegin una transformació amb obres que durin 8 anys” quan des del 2016 no s’ha començat cap reforma.

El candidat a Barcelona s’ha compromès a través d’un vídeo des de la Rambla, sota un comptador que han col·locat els veïns a l’alçada del Gran Teatre del Liceu on indiquen els dies que fa que esperen les reformes, a “actuar amb més celeritat” per dur a terme aquestes reformes. Els veïns i comerciants de l’avinguda esperen que aquesta remodelació arribi des de l’any 2016, que va ser quan es va aprovar a l’Ajuntament el Pla per reordenar la Rambla. “Un no es pot basar a dir: continuaran esperant. S’ha de produir un canvi immediatament“, afirma Trias.

En aquest vídeo, ara que s’acosten les eleccions municipals del 28 de maig, Trias denúncia la gestió que ha fet el govern de Colau i compren la indignació que mostren els comerciants de la Rambla.

Més propostes de Trias

Fa quinze dies, el candidat a l’alcaldia de Barcelona va plantejar reformar la Gran Via de Barcelona perquè sigui un carrer “més amable” per als vianants, és a dir, que la Gran Via sigui un carrer on les voreres siguin més amples perquè hi puguin circular amb més comoditat els vianants. Ara bé, la proposta de Trias no contempla prescindir de cap carril de circulació per vehicles: “Necessitem que circulin cotxes, però l’hem de fer més amable”, afirma l’alcaldable, que vol establir un model semblant al que es va reformar de la Diagonal que era alcalde.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa