Tres consellers estrenen el macrocomplex de la Generalitat al barri de la Marina

Es tracta d'un districte administratiu de 46.000 metres quadrats on s'aniran traslladant els treballadors de les conselleries progressivament

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, la consellera de Justícia, Ester Capella, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, han estrenat aquest dimarts despatx al nou districte administratiu de la Zona Franca. Per ara, s’hi han instal·lat els tres consellers, amb alguns membres del seu gabinet. Aragonès, Capella i Puigneró han inaugurat amb la reunió del consell executiu, ara per videoconferència, els seus nous llocs de feina, alguns encara amb caixes de la mudança al costat. Es tracta d’uns despatxos lluminosos, amb grans finestrals, dividits en dos ambients: un, amb l’escriptori de treball, i l’altre, amb una taula gran de reunions i una pantalla davant. Els treballadors, que no tenen una data exacta per al seu trasllat, s’aniran incorporant directament al nou espai de treball de manera progressiva a mesura que evolucioni la desescalada. Així, el personal comença a preparar la documentació i els efectes personals que s’han de traslladar al nou lloc per a facilitar la mudança.

El complex d’oficines del districte administratiu està situat al barri de la Marina de Barcelona. Té 46.000 metres quadrats i és un dels edificis d’oficines més grans de la ciutat, i encara està acabant d’enllestir algun dels espais, com l’auditori. Els despatxos queden substituïts per sales de reunió, de concentració, on atendre trucades i de treball individual. Només els càrrecs més alts de l’administració -consellers, secretaris generals i directors generals- mantindran un espai a banda per a treballar.

Nou comentari