Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tot Barcelona estrena ‘L’entrevista improbable’, amb interlocutors amb punts de vista oposats
  • CA

Barcelona és un bon taulell per parlar de tot: de la ciutat mateixa, d’economia, de cultura, de mobilitat. I també del país. És la capital i s’acosta a unes eleccions municipals en què cada candidat s’haurà de posicionar respecte del paper que ha de tenir la ciutat en aquest moment polític de Catalunya. Barcelona és la capital d’un país que aspira a ser un Estat? O és la segona ciutat d’Espanya i ha de treballar amb aquest perfil?

Hi ha barcelonins per contestar la primera opció i d’altres que triarien la segona. I al Tot Barcelona escoltem els uns i els altres, i volem que intercanviïn els seus punts de vista.

Per això avui mateix, a la nit, estrenem la sèrie L’entrevista improbable, converses que no se solen veure i que permetran aquesta contraposició d’idees.

Faran les entrevistes dos periodistes amb punts de vista oposats: Toni Bolaño i Cristina Puig. Bolaño és un periodista que defensa obertament la unitat d’Espanya. Ha sigut responsable de comunicació de José Montilla, actualment escriu a ‘La Razón‘ i exposa el seus punt de vista en diverses tertúlies de cadenes espanyoles. Puig ha treballat a TV3 i a TVE a Catalunya i actualment és present en tertúlies de RAC1, 8TV i TV3. Ell entrevistarà independentistes i ella parlarà amb constitucionalistes. En un cas i l’altre, mai seran polítics en actiu a la primera línia. Els primers entrevistats són Toni Aira –podreu llegir la conversa aquesta nit, a partir de les 22 hores– i Joan Ferran, conversa que publicarem diumenge que ve, 30 de desembre. I en les setmanes següents, n’hi haurà quatre de cada entrevistador.

  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa