Torra: “Necessitem un independentista a la capital de Catalunya”

"L'alcalde de Barcelona pot anar per tot el món i ajudar a la causa independentista", argumenta el president

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat aquest dijous a tots els candidats independentistes que opten a l’alcaldia de Barcelona que negociïn una llista unitària que agrupi els seus projectes: “Necessitem un independentista a la capital de Catalunya”.

En una entrevista de Rac 1, ha defensat que els diferents alcaldables que s’han postulat “ho han fet amb un projecte de ciutat, però el que no poden fer és no anar amb l’estelada”.

“Ens hem adonat del que representa no tenir la capital del país del costat del moviment independentista, perquè l’alcalde de Barcelona pot anar per tot el món i ajudar la causa independentista”, ha assegurat.

Preguntat per si la consellera de Presidència, Elsa Artadi, formarà tàndem amb l’exconseller d’Interior Joaquim Forn a Barcelona, ​​ha explicat que la també portaveu del Govern “està parlant i ultimant detalls, però el tema està obert”.

En cas que Artadi accedeixi a presentar-se a les eleccions municipals i deixi el Govern, ha assegurat que es mantindrà la paritat i es nomenarà una consellera, tot i que ha dit que no pensa encara en cap substituta.

Més informació

Nou comentari