Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes demanaran el vot per als partits que “defensen els serveis públics”

Els taxistes entren en campanya. L’associació Élite Taxi, amb uns 2.400 afiliats, col·locarà cartells als cotxes amb què s’involucrarà en política: “Votem als que defensen els serveis públics” – amb el disseny que es pot veure a la imatge del text. Sobre la iniciativa del sector, el portaveu d’Élite, Alberto Tito Álvarez precisa a què es refereix l’associació amb el cartell. “Jo no veig a Ciutadans o al PP al costat de la gent, però sí hi veig a BComú, la CUP i ERC; i el PDECat i el PSC ens han ajudat molt“, explica al TOT Barcelona. 

Álvarez ha estat a les apostes per entrar a llistes electorals per a les eleccions municipals, però nega cap possibilitat d’entrar en política. El portaveu d’Élite i la cara visible dels taxistes a Barcelona manifesta que ha rebut diverses ofertes però que el seu lloc està a l’associació. Sobre la seva implicació durant la campanya, admet que “tant la CUP, com BComú, com el PSC com ERC ens han ajudat molt, no puc donar suport a només un d’ells”.

Per això, afegeix, el cartell que posaran a les portes de “milers de taxis” demanarà el vot a tots els partits que lluiten pels serveis públics. “Un estat que no té serveis públics per a la gent no és un estat”, rebla Álvarez. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa