Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes demanaran el vot per als partits que “defensen els serveis públics”
  • CA

Els taxistes entren en campanya. L’associació Élite Taxi, amb uns 2.400 afiliats, col·locarà cartells als cotxes amb què s’involucrarà en política: “Votem als que defensen els serveis públics” – amb el disseny que es pot veure a la imatge del text. Sobre la iniciativa del sector, el portaveu d’Élite, Alberto Tito Álvarez precisa a què es refereix l’associació amb el cartell. “Jo no veig a Ciutadans o al PP al costat de la gent, però sí hi veig a BComú, la CUP i ERC; i el PDECat i el PSC ens han ajudat molt“, explica al TOT Barcelona. 

Álvarez ha estat a les apostes per entrar a llistes electorals per a les eleccions municipals, però nega cap possibilitat d’entrar en política. El portaveu d’Élite i la cara visible dels taxistes a Barcelona manifesta que ha rebut diverses ofertes però que el seu lloc està a l’associació. Sobre la seva implicació durant la campanya, admet que “tant la CUP, com BComú, com el PSC com ERC ens han ajudat molt, no puc donar suport a només un d’ells”.

Per això, afegeix, el cartell que posaran a les portes de “milers de taxis” demanarà el vot a tots els partits que lluiten pels serveis públics. “Un estat que no té serveis públics per a la gent no és un estat”, rebla Álvarez. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa