Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sirera proposa ampliar els horaris de les terrasses dels bars

El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, proposa ampliar els horaris de les terrasses dels bars els divendres i els dissabtes fins a la 1 de la matinada. Així ho ha declarat el candidat dels populars en una atenció als mitjans en un bar de local de Sarrià-Sant Gervasi, en la qual ha afegit que el soroll pot causar molèsties als ciutadans i, per aquest motiu, planteja subvencionar els veïns dels locals perquè puguin canviar les finestres i els balcons per insonoritzar-los.

Segons el candidat dels populars els diners necessaris per subvencionar als veïns de les terrasses es podrien aconseguir amb els mateixos diners que es recapten de la taxa de terrassa. Un import, però, que actualment considera que és molt elevat. De fet, l’alcaldable denuncia que des del 2019 “ha pujat un 800%” i reclama revertir aquest increment. El seu objectiu és aconseguir unes taxes similars a les de Madrid, que són cinc vegades inferiors a les de la capital catalana.

A banda d’ampliar els horaris de les terrasses, Sirera també proposa mantenir les terrasses que es va concedir des de la pandèmia per ampliar la capacitat que tenen aquests locals. L’alcaldable dels populars creu que aquesta és una bona manera per acabar amb els botellots, ja que considera que els bars en són l’alternativa.

Doblar els resultats

Daniel Sirera, confia que les eleccions vinents serveixin per “recuperar l’espai polític perdut” del Partit Popular a Catalunya que s’ha diluït en els darrers anys. En aquest sentit, doncs, el candidat dels populars ha volgut remarcar que el seu objectiu pels comicis del 28 de maig és, “com a mínim”, doblar la representació del 2019, en la qual la candidatura liderada per Josep Bou va obtenir el 5,01% dels vots. Sirera s’obre, també, a fer pactes postelectorals per “fer fora” Colau de l’Ajuntament, però ha avisat que no entregarà cap xec en blanc, fent referència al fet que no posarà la capital catalana al “servei de Pedro Sánchez o Carles Puigdemont”, en cas de pactar amb el PSC o Junts.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pere a maig 16, 2023 | 22:16
  Pere maig 16, 2023 | 22:16
  Sempre van a l'inrevés del sentit comú aquests del partit fundat el 1976 per 7 exministres de franco.
 2. Icona del comentari de: Rèquiem X BCN a maig 17, 2023 | 04:07
  Rèquiem X BCN maig 17, 2023 | 04:07
  Ho deia de contacte no? Esperem que ningú el botí.
 3. Icona del comentari de: Ricard a maig 17, 2023 | 09:43
  Ricard maig 17, 2023 | 09:43
  Sirera vol que el soroll duri més estona. Fantàstic!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa