Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sirera acusa Collboni de no tenir “cap credibilitat”

Matí de declaracions a Barcelona després del tret de sortida de la campanya electoral. En aquest cas venen del candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, qui ha assegurat en declaracions als mitjans que el candidat del PSC, Jaume Collboni, no té “cap credibilitat”. Tal com informa l’ACN, concretament, l’alcaldable del PP s’ha referit a quan el socialista ha dit que no farà alcaldessa a Ada Colau (BComú), quan ja ho ha fet altres vegades. En aquest sentit, ha assegurat que el PP és “l’únic partit que de debò no governarà mai amb Colau és el PP” i ha remarcat que els populars són “l’alternativa real” a Colau.

Durant aquestes declaracions ha acompanyat a Sirera el vicesecretari d’Organització del PP, Miguel Tellado, que ha dit que el “vot útil” és el dels populars. “Votar Valents és llençar el vot a la brossa, votar Cs és llençar el vot a la paperera i votar Vox és llençar el vot a la paperera i beneficiar el populisme i l’independentisme”, ha sentenciat. Tanmateix, Tellado ha afirmat que Sirera és “el representant d’Alberto Núñez Feijóo a Barcelona” i ha dit que és l’única opció real de canvi a Barcelona perquè “tota la resta significa continuïtat”.

Inici de campanya

En l’acte d’inici de campanya d’aquest dijous, Cirera es va postular com a l’únic candidat capaç d’aglutinar el vot de “centredreta no separatista” per “entrar amb força” a l’Ajuntament. Va fer una crida a “no va perdre cap vot constitucionalista que acabi a la paperera”.

Paral·lelament, Sirera va pronunciar un contundent discurs on va criticar el PSC i els Comuns per convertir Barcelona en una ciutat “antipàtica, bruta i amb problemes de mobilitat”. “Són la Barcelona del ‘no’ al progrés, als automòbils, als empresaris, als turistes i a l’aeroport; són la Barcelona del ‘no’”, remarcava el candidat del PP, que també va disparar contra Collboni, acusant-lo de fer “‘sanchisme‘ en estat pur” per ser “capaç de governar i de criticar el govern”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Acrata. a maig 12, 2023 | 16:08
    Acrata. maig 12, 2023 | 16:08
    Collboni te la mateixa credibilitat que qualsevol polític: cap.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa