Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Setze associacions veïnals s’uneixen per reclamar el cessament del regidor Eloi Badia
  • CA

Fins a setze associacions de veïns i comerciants s’han unit expressament per reclamar el cessament del regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia. A la campanya es barregen entitats de Gràcia —on Badia és el màxim representant del govern al districte— amb les de Sant Martí i Sants-Montjuïc. En un comunicat, les plataformes subratllen la seva “contundent reprovació de l’actuació política i veïnal del senyor Badia i de la seva gestió”.

A més, catalogen les maneres d’actuar del regidor com a “esbiaixades, sectàries i de dubtosa qualitat participativa”, sense concretar més. Per explicar els detalls de la campanya, però, han convocat una roda de premsa el pròxim dimarts alhora que preveuen entrar al registre municipal la petició del cessament del regidor. L’objectiu de la petició és que l’alcaldessa Ada Colau retiri tots els càrrecs i representacions de Badia, amb qui Colau comparteix formació política —Barcelona en Comú. “Ni les associacions demandants ni Barcelona es poden permetre un dia més la que considerem una nefasta gestió d’aquest regidor”, remata l’anunci de la protesta.

Entre els implicats hi ha entitats tan diverses com la Plataforma Stop Tanatori Sants, l’Associació de Comerciants de Vallcarca, Movinent Diagonal Mar o la Federació de Barris de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa