Un centenar de persones han fet iniciat tota mena de llançaments contra les furgonetes que custodien l’entorn de la comissaria de la Guàrdia Urbana situada al Raval, en el transcurs de la 4a nit de disturbis després de l’empresonament del raper Hasél. S’hi han llançat ampolles, testos, senyals de trànsit i tot el que han trobat a l’abast mentre els cridaven “fora les forces d’ocupació”.

La tensió ha escalat tant que, després d’esperar uns minuts a l’interior dels vehicles policials, els antiavalots municipals han hagut de sortir protegits amb escuts fins a fer retrocedir la massa.

Després de l’enfrontament, han arribat reforços de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra i s’ha dispersat la protesta.

Poc després, però, una cinquantena de persones s’han reagrupat i han iniciat una barricada al mateix carrer Ferran per mantenir la protesta viva. Això ha fet tornar els atacs al cordó policial que custodia la comissaria. Els llançaments inclouen tota mena d’objectes, fins i tot cadires de restaurants de la zona. A poca distància, a la cruïlla amb el carrer Ferran, completa l’escenari una barricada de contenidors en flames.

Després d’aguantar 10 minuts de pluja de pedres i mobiliari, la protesta ha donat un respir als antiavalots de la Unitat de Reforç i Emergències de Proximitat (UREP) disposats a peu de carrer. Els llançaments han cessat i el grup busca un nou objectiu quan falten pocs minuts per a les 22h, hora d’inici del toc de queda.

Encallats per cadires apilades

Una altra escena insòlita l’han protagonitzat un grup de Mossos que han quedat encallats a la Rambla per unes cadires que hi havia a la calçada. El contratemps ha necessitat d’unes tenalles i, a més, els ha deixat aturats. Sense poder avançar amb la furgoneta, han estat diana fàcil dels llançaments. Finalment, però, han desencallat la situació i se n’han sortit. Tot seguit, per desbloquejar la Rambla, s’han sentit trets de foam que han dispersat als presents.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pepet de Vallmanya a febrer 20, 2021 | 01:16
  Pepet de Vallmanya febrer 20, 2021 | 01:16
  No els hi fan res. És clar ! Els politicastres defenen als vàndals .... Es veu que així guanyarem la independència . Amb aquestes xusmes !
 2. Icona del comentari de: Escash a febrer 20, 2021 | 01:21
  Escash febrer 20, 2021 | 01:21
  Achilipún, apún, apún. Achili, achili, chili, chili, achili, achili, chili. Achilipún, apún, apún.
 3. Icona del comentari de: Aturem el terrorisme dels okupes a febrer 20, 2021 | 09:28
  Aturem el terrorisme dels okupes febrer 20, 2021 | 09:28
  Els OKUPES de la KOLAU van per totes. Violencia, okupes i Kolau, sempre junts per la Barcelona del 1936
 4. Icona del comentari de: Josep a febrer 20, 2021 | 11:26
  Josep febrer 20, 2021 | 11:26
  Mes ma dura. Per aixo esta la policia. Qui pagara les destroces dels bars i comerços qze prou estant patint. I ara aquesta xusma de delincuents.
 5. Icona del comentari de: Vicenç Ramoneda a febrer 20, 2021 | 11:38
  Vicenç Ramoneda febrer 20, 2021 | 11:38
  Dura crítica del raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, als Mossos d'Esquadra i també al Govern de la Generalitat. En una entrevista a TV3, el raper exiliat a Brussel·les ha acusat la policia catalana d'estar "infestada de feixistes" i el Govern d'estar "infestat d'hipòcrites".
 6. Icona del comentari de: Tal com raja a febrer 20, 2021 | 17:53
  Tal com raja febrer 20, 2021 | 17:53
  Estan tan acostumats a ser els assetjadors que quan és al revés s'estranyen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa