Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La relliscada de l’alcalde de Tel Aviv per solidaritzar-se amb Barcelona
  • CA

L’alcalde de Tel Aviv (Israel) ha volgut tenir un gest solidari amb Barcelona per la crisi del coronavirus. Les dues ciutats estan agermanades i quan hi ha un fet dramàtic és habitual fer mostres de suport. L’alcalde israelià, però, ha triat una forma poc diplomàtica d’enviar ànims a la capital catalana: ha fet il·luminar el seu consistori amb franges vermelles i grogues per reproduir la bandera espanyola. Així, de pas, feia extensiu a tot l’Estat espanyol el gest d’empatia. “¡Viva España! ¡Viva Israel!”, ha proclamat. 

“Tots els israelians compartim aquest missatge de solidaritat i amistat i ens unim de cor al sentir dels espanyols en aquests dolorosos moments”, ha escrit també l’ambaixadora d’Israel a Espanya, Rodica Radian-Gordon.

La bandera, però, ha entusiasmat a alguns ciutadans i ha fet enfadar d’altres, com mostren els comentaris de la piulada amb la que l’alcalde ha fet arribar la imatge als barcelonins. Ràpidament li ha agraït la piulada el regidor Manuel Valls, conegut detractor de l’independentisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa