Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP denuncia que Colau fa el buit al consell d’administració de Betevé
  • CA

La televisió pública municipal viu moments d’incertesa. Amb un pla de reestructuració que ja ha comportat acomiadaments, i amb canvis en la programació impulsats per la direcció, Betevé segueix en el focus polític. El PP ha denunciat que Barcelona a Comú no hagi designat cap membre al consell d’administració de Betevé. Els populars consideren que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “no vol assumir les seves responsabilitats perquè no vol quedar com l’alcaldessa que va desmantellar la televisió pública de la ciutat”, lamenta el partit que lidera Josep Bou en un comunicat. Fonts del PP remarquen que el membre designat pels Comuns “va renunciar al seu lloc abans de l’estiu i encara no ha estat substituït”.

“És inadmissible que el partit de la senyora Colau es desentengui d’una empresa municipal i falti el respecte als seus treballadors deixant buida la cadira al consell d’administració que els pertany”, detalla el president del grup municipal, que denuncia que Barcelona té una televisió que no és viable econòmicament. De fet, els populars remarquen que, amb l’absència de la representació dels comuns, a hores d’ara s’incompleix la paritat exigida al consell.

Josep Bou líder del PP a Barcelona / Jordi Play

El Partit Popular també ha anunciat que proposarà a la propera comissió de Presidència un Pla Integral de Viabilitat per a Betevé: “Cal resoldre el problema com més aviat millor, l’Ajuntament no pot posar més diners en una televisió que actualment acumula 31,2 milions d’euros de pèrdues des del 2016″, detalla Bou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa