Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Pocavergonya!”: Pedro Sánchez, escridassat per personal sanitari a Sant Pau
  • CA

“Pocavergonya, pocavergonya!” i “llibertat, presos polítics” són alguns dels crits que ha hagut de sentir el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, aquest migdia, quan ha sortit de visitar agents de la Policia Nacional ferits en els aldarulls de Barcelona.

Un vídeo cedit al TOT Barcelona mostra el passadís que li ha fet el personal sanitari de l’Hospital Sant Pau, deixant-li ben clar que no compartien la seva posició sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya. Desenes de professionals situats al llarg del camí d’accés a l’aparcament l’han escridassat una bona estona fins que ha pogut pujar al cotxe oficial, amb crits constants de “llibertat presos polítics”. Una veu femenina li crida també “parli, si us plau, parli!” i una veu masculina va més enllà i li dedica algun insult com “cabrón o “covard”.

Personal sanitari l’esperava a fora, al passadís pel qual havia de passar envoltat per la seva comitiva. Duien rètols que deien “llibertat” i l’ha escridassat, cosa que alguns dels presents han recollit i han penjat a la xarxa.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa