Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una plataforma antiColau copia l’eslògan de la Barcelona de Pasqual Maragall

“Barcelona ha de recuperar l’esperit de la pax olímpica”, “Barcelona es mereix tornar a ser aquella gran ciutat estimada pels seus ciutadans”, són alguns dels eslògans que utilitza una nova plataforma per intentar fer fora de l’Ajuntament l’alcaldessa Ada Colau. Es tracta de la plataforma Barcelona posa’t guapa, que manlleva sense manies un eslògan de la Barcelona de l’alcalde Pasqual Maragall, que va estar al capdavant del consistori entre 1982 i 1997.

En un comunicat, la plataforma impulsada per Carlos Portales assegura que vol cobrir un espai per a “multitud de ciutadans de Barcelona que tenen la sensació que la ciutat està sumida en una crisi i que si aquesta no es reverteix es convertirà en crònica”. “La situació política, la fugida d’empreses, les restriccions de la pandèmia o el vandalisme recurrent que apareixen periòdicament a escena són factors que incideixen negativament en el desenvolupament i la imatge de la ciutat. Barcelona està atrapada al populisme de la Colau”, diu la plataforma.

Es desconeix el suport que té aquesta iniciativa, però apunta a sectors espanyolistes de la ciutat, i denuncia una forma de gestió que “va en contra de la creació de riquesa”. “L’alcaldessa ja ens ha demostrat que està disposada a bloquejar tot el que suposi un creixement per a la ciutat, com ara el port, l’aeroport, el turisme, l’hostaleria, el comerç legal i la mobilitat de taxis i automòbils. Cerca el seu propi model de ciutat allunyat del que necessita el teixit econòmic, en un intent constant de convertir Barcelona en ciutat dormitori”.

En el manifest que ha fet públic al seu web, fa una crida a recuperar l’essència de la Barcelona del 92, que“va ser capaç de construir una imatge agradable i molt sòlida que la va situar al cim de les millors ciutats del món”. I defensa que la capital catalana ha de recuperar el “rostre dinàmic, emprenedor i modern”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ecs ! a març 29, 2022 | 22:36
    Ecs ! març 29, 2022 | 22:36
    No son de fiar, informeu-vos bé. Les plataformes annexionistes "contra" foten sempre feredat. No cal afegir-hi res més.
  2. Icona del comentari de: Joan porta a abril 02, 2022 | 09:40
    Joan porta abril 02, 2022 | 09:40
    Des de la plataforma Barcelona posa't guapa, volem desmentir alguns detalls que s'inclouen en aquest article. La plataforma és apolítica i no es confereix a cap posicionament partidista.

Nou comentari

Comparteix