Collboni veu en el pacte amb Colau l’única “oportunitat de futur” per a la ciutat

No aclareix si voldria compartir l'alcaldia en un hipotètic acord amb els comuns

El candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, veu en el pacte amb Colau l’única “oportunitat de futur” per a la ciutat. Collboni ha apel·lat al fet que els resultats de Barcelona posen de manifest que el 60% dels vots no han anat a parar a formacions independentistes per exigir un govern “al servei de les persones” i no “del conflicte polític”. A preguntes dels mitjans sobre si s’haurien de repartir l’alcaldia en cas d’assolir el pacte, el socialista no ha volgut especificar-ho i ha assegurat que aquesta qüestió no hauria “de ser un problema”.

Collboni ha fet aquestes declaracions abans de participar a les jornades del Cercle d’Economia de Sitges. L’alcaldable, que ha assegurat que només vol obrir converses amb BComú, ha qualificat de “generós” l’oferiment del candidat de Barcelona pel canvi-Ciutadans, Manel Valls, de facilitar-li la investidura per impedir que Ernest Margall governi a Barcelona.

Collboni s’ha mostrat “optimista” amb les perspectives econòmiques per Catalunya, però ha assegurat que hi ha un missatge implícit, que el “govern municipal ha d’estar a l’altura”. “Ha de ser ampli, d’esquerres, progressista i no subordinant a la ciutat al conflicte polític”, ha afegit.

Comentaris

  Dèspotes de sempre 01/06/2019 3:37 pm
  No esteu capacitats per governar ni sou cap alternativa de futur. Ni tant sols serviu per defensar la democràcia. Per sotmetre Catalunya defenseu el 155 i l'empresonament dels líders catalans.
  odisea 01/06/2019 4:51 pm
  Hace tanto tiempo que me borre del PSC ahora PSOE,EL PSC murio,yo desde que votaron en contra del corredor mediterraneo junto al PSOE, y PP en Europa,y a favor del central pasando por madrid,que la UE, no lo financiaba,por su coste.ya nunca mas vote al PSC.
  X*2 01/06/2019 8:15 pm
  Comprat ulleres , que no hi veus gaire bè, feixista del 155
  República Catalana 02/06/2019 1:04 pm
  L'única sortida és que Barcelona encapçali la capitalitat de la república Catalana. La resta és vendre fum, amb partits que han recolzat el 155, i l'autoritarisme de Madriz contra Barcelona i contra Catalunya sense discriminació. ll*ll

Nou comentari