Asens celebra que Maragall s’obri a dialogar amb PSC i comuns

L'ex tercer tinent d'alcaldia creu que la reunió entre les tres forces s'ha de produir

L’ex tercer tinent d’alcaldia i diputat al Congrés Jaume Asens ha celebrat que Maragall s’hagi obert a dialogar amb Colau i Collboni. Després de suspendre temporalment les converses amb l’alcaldessa en funcions fins que trenqués amb els socialistes, l’alcaldable d’ERC va aixecar el veto al candidat del PSC i ha obert la porta a seure per comprovar en quina posició es troba cada partit. “Crec que s’ha de produir la reunió entre PSC, comuns i ERC”, ha declarat Asens en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdiodirigit per Mònica Terribas. 

[r:1]

Asens ha reivindicat BComú com el partit que està al centre d’entre les forces municipals, ja que es troba en el sector progressista, sobiranista i “antirepressiu” alhora. A més, ha destacat que els comuns no tenen el veto ni d’ERC ni de PSC. 

També s’ha pronunciat sobre la decisió del Suprem de permetre que Quim Forn assisteixi al ple d’investidura. La Fiscalia va emetre un informe en què veia amb bons ulls que el regidor electe estigués present al ple el dia que es constitueix, però instava a suspendre’l de les seves funcions com a representant electe una vegada hagués pres posició. L’ex tinent d’alcalde i advocat ha qualificat aquesta actitud d'”incongruència”, ja que es permet als presos polítics presentar-se a les eleccions però després els suspenen, com ha passat al Congrés dels Diputats. “Volent-se carregar l’independentisme s’estan carregant el parlamentarisme, la sobirania i l’autonomia de les cambres, també al plenari de l’Ajuntament”, ha lamentat preguntat per Terribas. 

Més informació

Comentaris

    Asens va a hacer un Nuet-Alamany en .... 12/06/2019 9:45 am
    ..... cinco, cuatro, tres .....
    Sorprès 12/06/2019 1:05 pm
    Jaume, això li expliques al Manuel Valls. Als que vam votar l'1 d'octubre i ens vam creure el que es feia no ens expliquis res, no cal

Nou comentari