Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aragonès veu “impossible” el pacte amb PSC però manté que ERC vol dialogar
  • CA

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat aquest dimecres que a l’alcaldessa de Barcelona en funcions, Ada Colau, “se li acaben les excuses” per mantenir la seva proposta de tripartit entre ERC, BComú i el PSC, perquè considera que és inviable.

En una entrevista a Els Matins de TV3, ha sostingut que aquest possible pacte entre els tres partits suposa “una contradicció tan gran que el fa impossible”, però ha acusat el PSC d’oposar-se a parlar-ho.

“Estem disposats a parlar encara que sigui per visualitzar aquestes contradiccions. Aquí és el PSC qui s’oposa”, per la qual cosa creu evident que aquest govern a tres és impossible.

Aragonès ha insistit que ERC presentarà la candidatura de Maragall a la investidura com a alcalde i ha alertat que, si es produeix un pacte entre BComú, el PSC i Barcelona pel Canvi-Cs per investir Colau, “seria una traïció als plantejaments del programa de ciutat” dels comuns.

Ha defensat que el programa de BComú coincideix més amb ERC que amb la formació liderada per Manuel Valls i ha advertit que “en política no hi ha res gratuït; els vots de Valls no seran gratuïts, seran una hipoteca per a tota la legislatura”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa