Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou Barris destina 29 milions a fer un rentat de cara de 18 carrers i espais públics
  • CA

Nou Barris ha destinat 29 milions d’euros per reurbanitzar 18 carrers i places per renovar l’espai públic i millorar la cohesió social dels barris del districte. Entre les obres que han finalitzat recentment o estan a punt d’acabar i les que començaran en aquest primer trimestre, el districte haurà executat el 90,3% del pla d’actuació que s’havia traçat per aquest mandat.

[r:1]

I és en aquests primers mesos del 2019 quan es posen en marxa les reformes més ambicioses: la conversió de la plça Sóller, al barri de Porta, en un nou parc costarà 4,5 milions d’euros, mentre que la reurbanització del carrer Mina de la Ciutat (Roquetes) començarà al mes d’abril amb un pressupost de més de 2 milions.

Reordenar els espais de 15 edificis de Trinitat Nova costarà uns 6 milions per fer que l’entorn natural de Collserola penetri entre els blocs de pisos i desdibuixi els límits entre la ciutat i el parc. Un altre dels grans projectes pendents, i que començarà a finals de març, és la reurbanització dels carrers Agudes i Pedraforca i l’avinguda Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana, per instal·lar unes escales mecàniques que connectin els carrers superiors amb els inferiors i costarà 3,65 milions.

Més notícies
Viure a Nou Barris també es posa impossible
Notícia: Viure a Nou Barris també es posa impossible
Comparteix
És el districte on els pisos de segona mà han crescut més i el tercer pel que fa als lloguers, només superat per Ciutat Vella i Sant Andreu
Els locals de protecció oficial de Ciutat Vella punxen entre el petit comerç
Notícia: Els locals de protecció oficial de Ciutat Vella punxen entre el petit comerç
Comparteix
L’adjudicació de vuit baixos municipals buits per lluitar contra la gentrificació i el monocultiu econòmic ha estat dominada per projectes socials i esportius
La falta d’aparcament frena l’arribada del ‘carsharing’ a Barcelona
Notícia: La falta d’aparcament frena l’arribada del ‘carsharing’ a Barcelona
Comparteix
L'Ajuntament prepara una entrada controlada dels cotxes multiusuari perquè sigui compatible amb la manca d'espai

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa