Nou Barris destina 29 milions a fer un rentat de cara de 18 carrers i espais públics

El districte renova l’espai públic per millorar la cohesió social dels barris i ha executat el 90,3% del pla d’actuació d’aquest mandat

Nou Barris ha destinat 29 milions d’euros per reurbanitzar 18 carrers i places per renovar l’espai públic i millorar la cohesió social dels barris del districte. Entre les obres que han finalitzat recentment o estan a punt d’acabar i les que començaran en aquest primer trimestre, el districte haurà executat el 90,3% del pla d’actuació que s’havia traçat per aquest mandat.

[r:1]

I és en aquests primers mesos del 2019 quan es posen en marxa les reformes més ambicioses: la conversió de la plça Sóller, al barri de Porta, en un nou parc costarà 4,5 milions d’euros, mentre que la reurbanització del carrer Mina de la Ciutat (Roquetes) començarà al mes d’abril amb un pressupost de més de 2 milions.

Reordenar els espais de 15 edificis de Trinitat Nova costarà uns 6 milions per fer que l’entorn natural de Collserola penetri entre els blocs de pisos i desdibuixi els límits entre la ciutat i el parc. Un altre dels grans projectes pendents, i que començarà a finals de març, és la reurbanització dels carrers Agudes i Pedraforca i l’avinguda Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana, per instal·lar unes escales mecàniques que connectin els carrers superiors amb els inferiors i costarà 3,65 milions.

Més informació

Nou comentari