Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Neus Munté, oberta a rellevar Artadi com a cap de llista de Junts
  • CA

La cursa per rellevar Elsa Artadi com a cap de llista de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions municipals comença a definir-se. Una de les persones que amb tota probabilitat optarà a liderar la candidatura de la formació serà l’actual presidenta de la secció local del partit i regidora a l’Ajuntament de Barcelona, Neus Munté. Així ho ha deixat entreveure la mateixa exconsellera de Presidència de la Generalitat aquest dissabte en una entrevista a Ràdio Hostafrancs, on ha mostrat la seva predisposició a presentar-se a les pròximes primàries de JxCat.

“Si tens compromís polític, no pots descartar res“, ha assegurat Munté, que fins ara no s’havia pronunciat oficialment respecte a la possibilitat d’agafar les regnes de la candidatura que va deixar a mig camí Artadi amb el seu adeu a la política institucional per motius personals el passat mes de maig. L’exconsellera i presidenta de la secció local se situa d’aquesta manera com un dels grans rivals a batre en la cursa per liderar la llista de la formació de cara a les eleccions municipals del 2023.

Una cara nova

Cal recordar que l’estructura de partit a la capital catalana compta amb Jordi Martí Galbis i Francina Vila com a portaveu i portaveu adjunta a consistori barceloní, respectivament, i amb Ferran Mascarell com a encarregat de les tasques de coordinació de les relacions amb el govern català i amb els grups de Junts al Parlament i a Madrid. L’última incorporació ha estat la de Joan Rodríguez, que just aquest divendres prenia possessió com a nou regidor de la formació agafant l’escó deixat per Artadi i que ara assumirà l’adscripció a l’Eixample i Ciutat Vella i la coordinació amb el partit a Barcelona i amb la direcció nacional.

Rodríguez era el candidat número 9 a la llista de Junts a Barcelona a les darreres eleccions municipals i ha exercit durant tot aquest mandat com a coordinador del grup municipal.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juny 11, 2022 | 21:32
    Ricard juny 11, 2022 | 21:32
    A Munté, dit per ella mateixa, el referèndum de l'1 d'octubre se li va fer una muntanya. Mirin, jo crec que a ningú se li poden exigir heroïcitats. Però cal dir que els catalans vivim a la practica en un règim d'apartheid, criminal. Pel sol fet de ser catalans ens apliquen un règim jurídic punitiu sense que calgui aportació de proves, amb la premeditació absoluta de tothom de l'Estat dels castellans. Això ens exigeix una determinació especialment rotunda, per exemple en els càrrecs públics. En aquest context és imprescindible que Munté demostri que pot estar a l'alçada de les circumstàncies. Jo ara per ara ho dubto seriosament. De fet, i sense haver sentit explicacions inicials sòlides, la seva candidatura em provoca vergonya aliena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa