Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un detingut, càrregues i trets de foam dels Mossos a la protesta de la T1
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants que intentaven obrir l’accés al metro de la T1. Una persona ha estat detinguda per atemptat contra l’autoritat, segons han explicat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana. El Servei d’Emergència Mèdiques (SEM) confirma que hi ha almenys 13 ferits, dels quals 10 han sigut a l’aerport. Tot i que no n’hi ha cap de greu, dos han estat traslladats a l’hospital per precaució. Els Mossos alerten que els manifestants han buidat diversos extintors davant de la línia policial per dificultar la tasca als agents.

Mentrestant, la tensió entre els concentrats i la policia no para de créixer a mesura que arriba més gent a l’Aeroport del Prat. Milers de persones s’han aplegat en diversos punts de la infraestructura per intentar bloquejar-la. A l’aparcament, els antiavalots dels Mossos han començat a utilitzar les armes per disparar projectils de foam, els que substitueixen les pilotes de gome prohibides pel Parlament. 

La policia catalana està identificant els manifestants i ha ampliat el cordó de seguretat per impedir que accedeixen a la zona d’embarcament. Diversos periodistes han estat agredits durant les càrregues tot i estar degudament identificats amb armilles reflectants.
 
Els Mossos detenen un home / Jordi Borras

Els Mossos detenen un home / Jordi Borras

Comentaris

  1. Icona del comentari de: És urgent una revisió dels animalots de la BRIMO a octubre 14, 2019 | 18:54
    És urgent una revisió dels animalots de la BRIMO octubre 14, 2019 | 18:54
    Problema comú a tots els antidisturbis del món: no es pot ser normal fer aquesta feina, l'índex de psicòpates que en formen part no és admisible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa