Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Marc Serra, veí del Poble-sec, és el nou regidor de Sants-Montjuïc
  • CA

L’acord de govern presentat ahir per Ada Colau i Jaume Collboni va definir també quin regidor tindrà cada districte. En el cas de Sants-Montjuïc, es tracta de Marc Serra Solé

Té 33 anys, és veí del Poble-sec, sociòleg i jurista i anava a la llista electoral de Barcelona en Comú amb el número 9. Fins ara, en el primer mandat d’Ada Colau, havia sigut assessor del regidor Jaume Asens. En aquesta posició, Serra dirigia l’estratègia legal de l’Ajuntament en l’exercici de l’acusació popular en defensa dels votants que van resultar lesionats per la violència policial de l’1-O.

[r:1]

En aquest mandat, continua aquesta tasca, entre moltes d’altres, però ara ja com a electe, ja que a més a més de ser el regidor del districte és el nou regidor de Drets de Ciutadania, Participació i Justícia Global.

Sempre ha treballat en el camp de la defensa dels drets humans. Ha col·laborat amb l’Observatori DESC, ha format part de la plataforma Tanquem els CIE i és codirector del documental Tarajal: desmuntant la impunitat a la frontera sud.

Més notícies
El jutjat número 7 acorrala l’Estat
Notícia: El jutjat número 7 acorrala l’Estat
Comparteix
El magistrat Francesc Miralles, les acusacions particulars, la de l'Ajuntament i la secció tercera de l'Audiència estan teixint la gran causa judicial contra la violència policial de l'1-O
Reoberta la investigació per les càrregues de l’1-O a dues escoles més de Barcelona
Notícia: Reoberta la investigació per les càrregues de l’1-O a dues escoles més de Barcelona
Comparteix
Es tracta de les escoles CEIP Mas Casanovas i Infant Jesús

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa