Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Compromís sense data per rehabilitar la seu del Centre Social de Sants
  • CA

El Centre Social de Sants torna a avisar al districte que vol inversions concretes i no bones paraules. Com ja va fer a la tardor en denunciar la lentitud del consistori amb els equipaments de proximitat a Can Batlló, ara reivindica la rehabilitació promesa de la seva seu. L’edifici està molt deteriorat i fins i tot s’han hagut d’apuntalar sales i prohibir-hi l’entrada de criatures per precaució. El nou edifici vol servir de punt de trobada de les entitats del barri i comptaria amb sales per a tallers i activitats, magatzems i vestuaris. 

En un article a El Periódico els dirigents de l’entitat veïnal han publicitat el seu disgust perquè el cost de la reforma no apareix a la planificació del mandat. I no els ha sentat gens bé, expliquen, que el districte els adrecés als pressupostos participatius per fer competir el seu projecte amb altres del barri. Consideren que és “una trampa” després d’haver-los promès l’obra i fins i tot haver fet un concurs arquitectònic per trobar la millor proposta de rehabilitació. El projecte guanyador del concurs, que organitzava l’empresa municipal BIMSA, es va adjudicar fa més d’un any. 

Hores després de publicar-se el reportatge, el regidor reaccionava amb dues piulades –sense incloure l’article crític– i subratllava la voluntat municipal de fer l’obra. No obstant, no ha detallat cap data. “La rehabilitació d’aquest espai, que estava en molt mal estat, és un compromís. L’hem incorporat al Pla d’Actuació del Districte, estem treballant el projecte executiu i no desaprofitarem cap ocasió per executar-lo”, ha dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa