Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall: “Trias amaga la marca de Junts; jo estic orgullós d’ERC”
  • CA

El candidat d’ERC a les eleccions de Barcelona, Ernest Maragall, ha tret pit del seu equip aquest matí després d’una reunió amb representants del partit basc Bildu i del gallec BNG. “Em sento orgullós de treballar avui aquí amb els companys a la seu d’ERC”, ha dit Maragall. Una afirmació que ha utilitzat per atacar un dels principals adversaris polítics. “Trias amaga la seva marca de Junts, és una realitat indiscutible”, ha comentat.

Maragall ha seguit esplaiant-se en els seus arguments i ha remarcat que “hi ha un contrast explícit amb un altre candidat que s’avergonyeix de la seva marca i del seu partit, que l’amaga i intenta fer veure que va sol pel món”. En contraposició, ha destacat que ell va “molt ben acompanyat” en un projecte “d’equip i de ciutat”.

“La llista de Colau autolimita el seu projecte”

El lider republicà també ha valorat la candidatura d’Ada Colau a les pròximes eleccions. Una candidatura en què repeteixen els principals regidors que han format part del seu govern. “No ha cap novetat, és d’un continuisme tan explícit que explica l’autolimitació del propi projecte”. Maragall considera que Colau “ja ha donat tot el que havia de donar de sí” i que la seva llista lectoral “així ho expressa”.

“Cal tenir en compta la proposta d’ampliació del Prat”

L’alcaldable ha aprofitat la trobada amb periodistes per tocar tots els temes d’actualitat candents. Entre ells, la possible ampliació de l’aeroport del Prat. Maragall ja la va valorar ahir, assegurant que un dels fets més remarcables és que “la proposta inicial d’Aena ha desaparegut”. Davant la insistència dels periodistes, aquest diumenge ha tornar a demanar serietat: “Estem obligats a no fer broma sobre aquesta qüestió i la podem considerar [la proposta] respectable de la mateixa manera que altres que han aparegut sobre la taula”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ProuJa a febrer 12, 2023 | 19:16
    ProuJa febrer 12, 2023 | 19:16
    Heu fet molt mal a barcelona i de retruc a tot catalunya, i tot això ha afectat a tots els catalans. Ho teniu molt negre.
  2. Icona del comentari de: Aneualamerda a febrer 12, 2023 | 20:02
    Aneualamerda febrer 12, 2023 | 20:02
    Trias i Maragall, Colau i la de la cup, la mateixa merda borbònica.
  3. Icona del comentari de: Orgull castrense a febrer 12, 2023 | 20:03
    Orgull castrense febrer 12, 2023 | 20:03
    Tú estàs orgullós del sou de partit que et paga ERC amb el que l'hi don el estado colonitzador.
  4. Icona del comentari de: Manel de Manresa a febrer 12, 2023 | 20:17
    Manel de Manresa febrer 12, 2023 | 20:17
    i ja no t'en recordes del psoe-catalunya que és el que et va fer famós? No ets una mica desagraït? Vosaltres el reconvertits sou els més fanàtics, com sempre.
  5. Icona del comentari de: Lluït a febrer 13, 2023 | 12:05
    Lluït febrer 13, 2023 | 12:05
    Orgullós de qué? Què ha de dir un plasta avorrit i sense idees? No és un giracasaques que militava als PSC aquest? Si tingués elegància i intel·ligència no aniria a rastrejar-se per seguir les petjades del seu germà. A les comparacions sempre en resulta desafavortit: Pasqual el germà genial i Ernest el germà saltabardisses i catúfol. Grotesc!
  6. Icona del comentari de: Miquel a febrer 13, 2023 | 12:45
    Miquel febrer 13, 2023 | 12:45
    És natural, venint del PSC-PSOE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa