Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall situa la creació d’una xarxa de ciutats com a pas previ al “país-ciutat”
  • CA

El candidat d’ERC, Ernest Maragall, vol liderar la creació d’una xarxa de ciutats per tenir un “país-ciutat”. L’alcaldable ha presentat la seva aposta en l’acte Xarxa Ciutats a Manresa, en què ha reivindicat ERC com a l'”instrument per enterrar la contradicció Barcelona-Catalunya”. “Esquerra Republicana ha estat associada al concepte de país republicà des de sempre, però ara estem en condicions de demostrar què vol dir multiplicar país amb les 806 llistes que hi haurà a les urnes de les eleccions municipals i europees”, ha declarat. 

L’alcaldable republicà ha remarcat que la cooperació és pròpia de Catalunya i inexistent a l’Estat. “Espanya és monarquia i centralisme, nosaltres som República i territori”, ha asseverat. “Nosaltres som una Barcelona ciutat-país que entén tot Catalunya”.

Maragall ha destacat la importància de la cooperació entre municipis i govern de Catalunya per afrontar el “canvi climàtic, reptes en infraestructures o un nou model productiu per parlar d’igualtat, cohesió social i protecció dels drets de la ciutadania”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa