Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall diu que Sánchez busca un “besamà” a Barcelona
  • CA

Ernest Maragall acabarà la campanya electoral marcant distància amb el candidat del PSC, Jaume Collboni. Fa quatre anys, una operació conjunta entre el PSC, Valls i els Comuns el van deixar sense alcaldia i encara avui li recorda aquest pacte al partit socialista. En el darrer debat va tancar la porta a pactar amb Collboni després del 28M i avui l’ha penjat l’etiqueta de “el delegat de l’Estat” a Barcelona, presentant-lo com un titella de la Moncloa: “Deixi que el seu delegat [Collboni] s’expressi, debati i s’expliqui”, ha etzibat a Pedro Sánchez.

Maragall també l’ha acusat de voler una ciutat “agenollada” i que busca una “besamà” amb aquestes eleccions. “Ve el cap a prendre el control de la ciutat”, ha dit el cap de files d’Esquerra en una roda de premsa aquest matí a EFE. Amb tot, ha deixat clar que “el 28-M li direm que no acceptem demostracions de força” i li ha demanat que “governi l’Estat, abandoni les subhastes i respecti una mica Barcelona”.

Situa a Trias com un “risc” per Barcelona

D’altra banda, Maragall ha declarat que no té cap “dubte” que Xavier Trias vol “ressuscitar” Convergència, operació que considera que està marxa. “És legítim, però és el que és”, ha comentat. Trias ha fet al·lusió, en anteriors mítings, a la seva intenció de tramar pactes, el qual molta gent diu, segons Trias, que “és de Convergència”. Maragall li ha retret que cada cop parli menys de Barcelona i més del seu antic partit i ha asseverat que “forma part d’una operació interna que vol resoldre el debat d’una formació, Junts. Mireu qui l’acompanya, qui va als actes i amb qui apareix”. Per tot plegat considera que Trias és un “risc” per a la ciutat. Maragall, per cert, també ha demanat el vot aquest cop per barrar el pas a l’extrema dreta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jomateix a maig 23, 2023 | 14:20
    Jomateix maig 23, 2023 | 14:20
    Es complicat marcar distancies entre germans bessons. Qui pacta amb terroristes es un terrorista. Molt parlar del feixisme de vox i un cordo sanitari i acabeu pactant amb els villarejos de la cal viva i el 155
  2. Icona del comentari de: Robert del Poblet a maig 23, 2023 | 16:44
    Robert del Poblet maig 23, 2023 | 16:44
    No, Maragall no fa besamans; ell i l'Esquerreta són llepaculs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa