Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall pregunta a Collboni si representa el Hard Rock o els barcelonins
  • CA

Ernest Maragall ha pressionat el PSC i, més concretament, a Jaume Collboni, per mirar d’accelerar l’acord polític que permeti aprovar els pressupostos de la Generalitat i, de retruc, poder disposar de recursos per invertir a la capital catalana el més aviat possible.

En un acte al barri de La Sagrera, el líder republicà ha qualificat els comptes catalans “d’absolutament essencials per a la nostra ciutat” i ha acusat el PSC de bloquejar-los. “Estem parlant de 3.000 milions per a tot el país 500 dels quals serien de disposició immediata per a Barcelona durant el 2023″.

En aquest sentit, ha esmentat que es podrien destinar a l’ampliació de la línia ferroviària de Plaça Espanya a Gràcia o la millora de serveis públics sanitaris i educatius. “Li preguntaria a qui representa, al negoci del Hard Rock o a l’interès general de la ciutat”.

Crítiques als Comuns

Maragall lamenta que l’alcaldable socialista “deixi sense atendre les autèntiques urgències i oportunitats” dels barcelonins per un interès “partidista”. A més, el líder republicà també ha criticat l’actitud “de contemplació i inhibició” dels Comuns, “per si n’obtenen algun interès partidista”.

Per tot plegat, ha apel·lat Collboni a abandonar “la irresponsabilitat i la manca de respecte cap a la ciutadania catalana i barcelonina” i fer un pas endavant que ajudi a desbloquejar l’acord polític per tal de permetre la tramitació immediata dels comptes de la Generalitat.

“La possibilitat d’acord existia fa dues setmanes, en fa una, ahir i avui; tot està parlat, treballat i detallat en quant a les xifres de cada objectiu i partida pressupostària, només falta decisió política“, ha assegurat el candidat d’ERC per a les municipals del 28M. Maragall no entén que tot el pressupost del país pugui dependre de qüestions “externes”, com ara la B40 “que ha de fer l’Administració central i no la Generalitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa