Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall fitxa l’economista Miquel Puig i vol Ester Capella a la llista
  • CA

L’economista Miquel Puig anirà a la llista d’Ernest Maragall, segons van avançar eldiario.es i l’Ara i fonts d’ERC han confirmat al TOT Barcelona. Es tracta d’un fitxatge molt significatiu, perquè Puig havia tingut càrrecs destacats a la Generalitat en èpoques de govern de CiU –director general d’Indústria i director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, entre d’altres– i l’any 2015 va arribar a formar part de la llista de CDC encapçalada per Francesc Homs per al Congrés. 

Fa unes setmanes, Puig ja es va situar a l’entorn de Maragall quan va signar, juntament amb altres noms destacats de diversos àmbits, un manifest en favor de la seva candidatura. 

La posició que ocuparà l’economista en la llista d’Ernest Maragall encara es desconeix perquè depèn en part de les bases del partit. El segon lloc, en qualsevol cas, l’ocuparà una dona. La resta de la llista serà paritària, però no és segur que sigui absolutament cremallera.

Les mateixes fonts confirmen també contactes amb l’actual consellera de Justícia, Ester Capella, tot i que la seva eventual sortida de Govern obligaria a gestionar-ne el relleu i ralentitzaria la decisió. “És una persona molt propera a Maragall”, indica ERC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa