Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall demana “excuses” per haver “aguantat tants anys” al PSC
  • CA

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha tornat a renegar del seu passat socialista i ha demanat “excuses” per haver “aguantat tants anys” al PSC. Maragall ha fet aquestes declaracions arran d’una piulada del diputat socialista al Congrés i exsecretari d’organització del partit, José Zaragoza, en la qual criticava durament la consellera de Salut, Alba Vergés, i publicava una fotografia de la política republicana amb un nadó envoltat d’estelades.

Per a Maragall, aquesta piulada li ha refermat la seva decisió de deixar el PSC: “Veig això i penso: Zaragoza em recorda l’error, cada dia en demano excuses, d’haver aguantat tants anys en un partit on ell era secretari d’organització”. El portaveu municipal d’ERC, Jordi Coronas, ha sigut encara més contundent amb el polític socialista: “És un miserable i la gent com ell hauria de ser expulsada de qualsevol responsabilitat pública. Fàstic immens”, ha dit.

Al tuit original –que el mateix Zaragoza ha esborrat després de rebre nombroses crítiques– es pot veure la consellera al costat d’un bressol on hi ha un nadó envoltat d’estelades (la imatge del nadó ha estat difuminada, però a la piulada original no ho estava).

Piulada Zaragoza
Piulada de José Zaragoza criticant Alba Vergés / Twitter

Comentaris

  1. Icona del comentari de: L'OBSERVADOR ASTURAT a juliol 15, 2020 | 09:46
    L'OBSERVADOR ASTURAT juliol 15, 2020 | 09:46
    Al "compañero" Maragall (ex-PSC): AHORA TE DAS CUENTA TU TAMBIÉN? A BUENAS HORAS "MANGAS VERDES"./ Saluda a "MADAME" Colau, de mi parte. Merci bien!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa