Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Manuela Carmena serà la pregonera de La Mercè
  • CA

L’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena serà la pregonera de La Mercè d’enguany, segons ha anunciat l’Ajuntament en un comunicat. Carmena, que va perdre l’alcaldia després de les eleccions del 26M, que han portat a un pacte entre el PP i Cs per donar la batllia als populars. El pregó es farà el 20 de setembre al Saló de Cent de l’Ajuntament.

La ciutat convidada d’enguany és Beirut, la capital del Líban. Entre el 20 i el 24 de setembre la ciutat acollirà una vintena d’espectacles, grups de música, dansa i arts al carrer, segons ha explicat el consistori. A més, la Filmoteca acollirà un cicle de cinema libanès sobre la capital del país. 

Cartell de La Mercè d'enguany. | Maria Corte

Cartell de La Mercè d’enguany. | Maria Corte

El cartell de la festa d’aquest any ha estat elaborat per Maria Corte, filla de pares argentins i resident a Gràcia. Com a il·lustradora ha treballat per a The New York Times, The Washington Post, Wall Street Journal o diaris europeus com The Times, La Repubblica o Le Monde. Al cartell s’hi pot veure una Mercè negra i un vaixell d’Open Arms al seu cabell. 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat que Carmena participi a La Mercè d’enguany. Ho ha fet a través de Twitter, on l’ha qualificat d’una “pregonera excepcional”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa