Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valents presenta els primers noms d’una llista amb força cares conegudes

Eva Parera ha presentat aquest dimarts l’equip que l’acompanyarà al capdavant de Valents de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La regidora barcelonina estarà acompanyada per un grup format per diverses cares conegudes amb experiència en formacions diferents d’àmbit local i català.

“La llista de Valents és atípica si la comparem amb la resta de formacions polítiques. El primer motiu és que en aquesta llista tenim gent que prové d’altres formacions polítiques com Unió, PSC, Cs i PP. Fins ara, ningú ho havia aconseguit”, ha assenyalat Parera, que també ha volgut fer gala de poder comptar entre les seves files amb “autònoms, empresaris, treballadors” i no amb “professionals de la política”.

En aquest sentit, Albert Guivernau i Marilén Barceló seran els números 2 i 3, respectivament, d’aquesta candidatura liderada per Parera. Guivernau, doctor en Economia, és secretari general de Valents i coordinador del grup municipal mentre que Barceló, doctora en Psicologia, és exregidora de Ciutadans i actualment és regidora no adscrita de l’Ajuntament, si bé circumscriu totes les decisions de Valents i a la pràctica és considerada com si fos del grup municipal liderat per Parera.

Els números 4 i 5 de la candidatura seran l’excap de premsa del PP al consistori Joan Castelló i l’actual regidor de Valents Óscar Benítez mentre que el 6 i el 7 seran Paula Añó -anava a les llistes del PP al Parlament amb Alejandro Fernández- i Yeray Mellado, expresident de ‘S’ha acabat’.

Els primers 15 noms de la llista de Valents liderada per Eva Parera

Aquests són els primers 15 noms que formen part de la llista de Valents encapçalada per la regidora barcelonina Eva Parera que provarà de fer-se un lloc a l’Ajuntament de Barcelona en les eleccions a l’alcaldia del pròxim 28 de maig.

  1. Eva Parera
  2. Albert Guivernau
  3. Marilén Barceló
  4. Joan Castelló
  5. Óscar Benítez
  6. Paula Añó
  7. Yeray Mellado
  8. Miguel Martínez
  9. Anna Garcia
  10. Ignacia de Pano
  11. Jordi Daura
  12. Jaime Baucells
  13. Miguel Nueva
  14. Maria Eugenia Angulo
  15. Lourdes Palma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa